Fazole se šunkou

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
10 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
23 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé fazole vyjmeme z lusků a uvaříme v osolené vodě do měkka. Osušíme a udržujeme teplé. Pokud použijeme fazole v konzervě, propláchneme a ohřejeme.
  • 2
    V hrnci smícháme smetanu a na nudličky pokrájenou šunku. Okořeníme a přivedeme k varu. Zprudka vaříme asi 5 minut, až smetana zhoustne.
  • 3
    Posypeme petrželí, dle potřeby dochutíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.