Fazole vařené po italsku
50 min.
Ingredience
- 400gramůFazole
- 50gramůTuk
- 1lžičkaŠalvěj čerstvá
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2litryVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
14 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
524 mg
Cukr
21 mg
Postup přípravy
- 1Den předem namočené fazole zalijeme 2l neosolené studené vody a zvolna uvaříme doměkka.
- 2V kastrole rozehřejeme tuk, přidáme nasekanou šalvěj, scezené fazole a chvíli podusíme. Nakonec vmícháme rajčatový protlak a pokrm podle chuti osolíme a opepříme.
- 3Můžeme podávat s čerstvým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.