Fazole vařené se zelím

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
4 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, zelí nakrouháme nebo nakrájíme na slabé proužky, česnek prolisujeme.
  • 2
    Předem namočené fazole přivedeme k varu, osolíme a vaříme asi 30 minut, kdy by měly začít měknout. Přisypeme zelí, okořeníme mletým pepřem, mletým muškátem a povaříme ještě deset minut, zahustíme solamylem, ochutíme česnekem a dovaříme.
  • 3
    Na kousku másla osmahneme cibuli a porce cibulkou ochutíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.