Fazole vařené se zelím
60 min.
Ingredience
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
4 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, zelí nakrouháme nebo nakrájíme na slabé proužky, česnek prolisujeme.
- 2Předem namočené fazole přivedeme k varu, osolíme a vaříme asi 30 minut, kdy by měly začít měknout. Přisypeme zelí, okořeníme mletým pepřem, mletým muškátem a povaříme ještě deset minut, zahustíme solamylem, ochutíme česnekem a dovaříme.
- 3Na kousku másla osmahneme cibuli a porce cibulkou ochutíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.