Fazolková polévka s bramborami
60 min.
Ingredience
- 3kusyBrambory
- 1500mililitrůHovězí vývar základní
- 100mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 300gramůFazolové lusky zelené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté fazolky očistíme, nakrájíme na kousky a vaříme ve vývaru asi 20 minut.
- 2V polovině doby varu přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory a vaříme doměkka.
- 3Nakonec do polévky přilijeme šlehačku, přidáme lžičku másla, přisolíme a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.