Fazolková polévka s jarními cibulkami

38 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
17 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulky očistíme, nakrájím na drobno i s natí. Fazolky nakrájíme na kousky, petrželovou nať a kopr nasekáme na jemno.
  • 2
    Na másle zpěníme cibulky, zalijeme vroucí vodou, vmícháme propláchnutou rýži, fazolky, osolíme a vaříme, až fazolky změknou. Poté přilijeme vroucí vývar, vmícháme vejce a za stálého míchání necháme srazit. Na závěr přidáme ještě smetanu, prohřejeme a polévku odstavíme. Před podáváním vmícháme bylinky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.