Fazolková polévka s rajčatovým protlakem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
3 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté fazolky nakrájíme na kousky a povaříme ve vývaru 20 minut.
  • 2
    V pánvi na oleji osmahneme hladkou mouku, přidáme mletou papriku a vmícháme rajčatový protlak. Směs vmícháme k uvařeným fazolkám.
  • 3
    Polévku ještě chvíli povaříme, opepříme, mírně osladíme, osolíme a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.