Fazolkový mozeček
35 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 300gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 10gramůMáslo čerstvé
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5gramůPetržel - nať
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
871 mg
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené fazolky, osolíme, opepříme a mírně podlijeme. Dusíme doměkka.
- 2Nakonec přidáme vejce a necháme srazit. Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.