Fazolkový salát s bazalkou a ovčím sýrem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
17 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté fazolky šikmo nakrájíme na kousky, vložíme do osolené vařící vody a vaříme 15 - 20 minut. Vyjmeme, necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Z oleje, octa, 2 lžic fazolkového vývaru, oloupané, nadrobno nakrájené cibule, soli a pepře připravíme zálivku, přelijeme jí vychladlé fazolky.
  • 3
    Sýr rozdrobíme, omyté lístky bazalky natrháme a vše vmícháme do salátu. Necháme odležet v chladu asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.