Fazolkový salát s cibulí II

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
78 kcal
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné zelené fazolky nakrájíme na šikmé nudličky, vsypeme do hrnce s osolenou vařící vodu a vaříme téměř doměkka. Uvařené fazolky scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Salátovou mísu uvnitř potřeme česnekem, vsypeme fazolky, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a ochutíme octem. Vše promícháme.
  • 3
    Salát necháme před podáváním krátce proležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.