Fazolkový salát se šunkou

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
18 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
11 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpustíme máslo a podusíme v něm na kostičky nakrájenou šalotku.
  • 2
    Přidáme k ní hrášek a fazolkové lusky. Jemně nasekáme petrželku a rovněž ji k dáme k fazolkám. Ochutíme směs solí, pepřem, muškátem a novým kořením.
  • 3
    Asi po 5 minutách přelijeme vývarem a necháme táhnout další 5 minut.
  • 4
    Rozložíme na talíře po 2 plátcích parmské šunky a na ně rozdělíme zeleninu. Podáváme ozdobené lžičkou zakysané smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.