Fazolky na šalvěji

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
118 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté fazolky nakrájíme na proužky, vložíme do osolené vařící vody a dusíme pod pokličkou do měkka. Scedíme, necháme okapat.
  • 2
    Měkké fazolky dáme na pánvičku s rozehřátým olejem, přidáme pepř, šalvěj a osmažíme. Nakonec k fazolkám přidáme rajčatový protlak a znovu osmažíme.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.