Fazolky po provensálsku

40 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
75 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme utřený česnek, rajčata nakrájená na čtvrtky, sůl a pepř. Přikryjeme pokličkou a dusíme.
  • 3
    Když rajčata změknou, přidáme okapané fazolky, zamícháme a ještě chvíli podusíme.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.