Fazolky pro labužníky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné fazolové lusky nakrájíme na kousky a vsypeme do hluboké nádoby. Podlijeme 100ml vody, přiklopíme a vaříme v mikrovlnné troubě 15 minut při plném výkonu. Během vaření jednou zamícháme.
  • 2
    Do smetany vmícháme mouku, 100ml vody, prolisovaný česnek, meruňkovou marmeládu a nasekanou petrželku. Osolíme, opepříme a dobře promícháme.
  • 3
    Připravenou omáčkou zalijeme fazolky a vaříme ještě 5 minut při plném výkonu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.