Fazolky s koprovou omáčkou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky očistíme, omyjeme, pokrájíme na kousky dlouhé asi 4 cm, povaříme je ve vroucí osolené vodě 8 minut, vyjmeme, zchladíme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    V kastrolu smícháme sladkou a zakysanou smetanu. Přidáme hořčici, zahříváme na mírném ohni - nevaříme. Do omáčky vmícháme omytý, jemně nasekaný kopr, podle chuti osolíme a opepříme. Metlou omáčku rozšleháme do hladka.
  • 3
    Fazolky rozdělíme na talíře a zalijeme koprovou omáčkou.
  • 4
    Můžeme podávat s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.