Fazolky s rajčaty
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 0,75kilogramFazolové lusky zelené
- 1špetkaSůl
- 10gramůPetržel - nať
- 1stroužekČesnek
- 0,5kilogramRajčata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na másle. Přidáme očištěné, šikmo nakrájené fazolky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě.
- 2Potom přidáme oloupaná rajčata zbavená semen, stroužek česneku a vše dodusíme.
- 3Když je zelenina měkká, vyjmeme stroužek česneku, odstavíme z ohně a přidáme nasekanou petrželovou nať.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.