Fazolky s telecím masem

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájené na kostky zprudka orestujeme na troše oleje.
  • 2
    Na zbylém oleji osmahneme cibulku, až zesklovatí, podlijeme rajčatovou šťávou nebo přidáme nasekaná, slupek zbavená rajčata. Přidáme maso, podlijeme vodou a přidáme čerstvé fazolky. Po 20 minutách přidáme bramborové kostky a na plátky nakrájený česnek, pepř a sůl. Vše dusíme ze tři čtvrtin ponořené ve vodě a ne zcela zakryté poklicí. Nakonec přidáme petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.