Fazolky s telecím masem
80 min.
Ingredience
- 500gramůTelecí kýta
- 800gramůFazolky blanšírované
- 1kusBrambory
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 3špetkySůl
- 3špetkyPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 4kusyRajčata
- 1kusPetržel - nať
- 2stroužkyČesnek
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso pokrájené na kostky zprudka orestujeme na troše oleje.
- 2Na zbylém oleji osmahneme cibulku, až zesklovatí, podlijeme rajčatovou šťávou nebo přidáme nasekaná, slupek zbavená rajčata. Přidáme maso, podlijeme vodou a přidáme čerstvé fazolky. Po 20 minutách přidáme bramborové kostky a na plátky nakrájený česnek, pepř a sůl. Vše dusíme ze tři čtvrtin ponořené ve vodě a ne zcela zakryté poklicí. Nakonec přidáme petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.