Fazolky v koprové omáčce

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
4 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
10 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem namočené fazole dáme vařit v té vodě, ve které se namáčely. Přidáme saturejku, bazalku a oregano. Fazole solíme až ke konci vaření. Vaříme na mírném ohni asi 50 minut.
  • 2
    V misce si rozmícháme rýžovou mouku ve vodě a vmícháme do uvařených fazolí. Ještě krátce povaříme. Pokrm nám tímto zhoustne. Přilijeme sojové mléko a důkladně promícháme.
  • 3
    Lehce okyselíme, vmícháme sekaný kopr a pokapeme olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.