Fazolová polévka s chlebem a zelím

65 min.
Itálie
Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
675 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
21 g
Sacharidy
97 g
Vláknina
17 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 60 ml oleje deset minut pomalu připravujeme nasekanou cibuli, kolečka mrkve, čtyři prolisované stroužky česneku, plátky celeru a nasekaný fenykl. Pak přidáme plátky cuket a vaříme dvě minuty. Poté přidáme nasekaná rajčata, omáčku pesto, vývar, fazole a přivedeme je k varu. Pak oheň stáhneme, směs přikryjeme a dusíme půl hodiny do změknutí. Polévku posolíme a opepříme.
  • 2
    Nakrouhané zelí smažíme dvě minuty na zbytku oleje. Nandáme ho na šest až osm plátků chleba a podáváme spolu s polévkou a nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.