Fazolová polévka s haluškami

65 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
12 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
1 g
Cukr
644 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole namáčíme ve slané vodě nejméně osm hodin předem, nejlépe přes noc.
  • 2
    Mrkev nakrájíme na kolečka, petržel na kostičky, cibuli nadrobno, libeček a bazalku posekáme.
  • 3
    K fazolím přidáme do vody mrkev a petržel, přivedeme k varu a vaříme doměkka. V pánvi usmažíme z oleje, mouky a cibule jíšku, opatrně přilijeme k fazolím a provaříme. Polévku rozmixujeme přímo v hrnci tyčovým mixérem, přisypeme bazalku, libeček, halušky a dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.