Fazolová polévka s jarní zeleninou
30 min.
Ingredience
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 300gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 500mililitrůVývar zeleninový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaOregano sušené
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 100mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
9 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
10 g
Cukr
290 mg
Postup přípravy
- 1Jarní zeleninu dáme na deset minut smažit na rozpálený olej na pánvi.
- 2Následně vše přendáme do hrnce, přidáme fazole z konzervy včetně nálevu, vývar a protlak. Směs necháme vařit, přidáme sůl, pepř a oregano a vaříme, dokud nám všechna zelenina nezměkne. Ihned poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.