Fazolová polévka s klobáskou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásky nakrájíme na kolečka a vložíme do kastrolu. Nasucho restujeme asi 5 minut. Poté je vyjmeme a odložíme stranou.
  • 2
    Šalotku očistíme a nakrájíme na kolečka. Vložíme ji do kastrolu s vypečeným tukem z klobásek a restujeme asi 2 minuty.
  • 3
    Přidáme červené fazole, na kostičky nakrájené rajče a zalijeme zeleninovým vývarem, přivedeme k varu a 10 minut povaříme. Osolíme, opepříme a přidáme římský kmín.
  • 4
    Takto připravenou polévku servírujeme na talíře, doplníme opečenými klobáskami a najemno nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.