Fazolová polévka s klobáskou
35 min.
Ingredience
- 150gramůKlobása - Čabajka
- 2kusyŠalotka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín římský
- 400gramůFazole červené sterilované
- 500mililitrůVývar zeleninový
- 4lžícePažitka
- 1kusRajčata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Klobásky nakrájíme na kolečka a vložíme do kastrolu. Nasucho restujeme asi 5 minut. Poté je vyjmeme a odložíme stranou.
- 2Šalotku očistíme a nakrájíme na kolečka. Vložíme ji do kastrolu s vypečeným tukem z klobásek a restujeme asi 2 minuty.
- 3Přidáme červené fazole, na kostičky nakrájené rajče a zalijeme zeleninovým vývarem, přivedeme k varu a 10 minut povaříme. Osolíme, opepříme a přidáme římský kmín.
- 4Takto připravenou polévku servírujeme na talíře, doplníme opečenými klobáskami a najemno nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.