Fazolová polévka s rajčaty

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
6 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Namočené fazole uvaříme v neslané vodě téměř doměkka.
  • 2
    Přidáme brambory nakrájené na kostičky, oloupaná nakrájená rajčata a společně dovaříme.
  • 3
    Z tuku, nakrájené cibule a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou z fazolí, povaříme a přidáme do polévky. Krátce povaříme a osolíme.
  • 4
    Nakonec do polévky přidáme sekanou petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.