Fazolová polévka se slaninou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
22 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Máslo rozpálíme a cibuli osmahneme dozlatova.
  • 2
    Poté přimícháme fazole, koření a vývar. Uvedeme k varu a vaříme 12 minut.
  • 3
    Polévku rozmixujeme, osolíme, opepříme, vmícháme smetanu.
  • 4
    Slaninu pokrájíme na menší kousky a osmahneme dozlatova na pánvi.
  • 5
    Jednotlivé porce servírujeme posypané slaninou a sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.