Fazolové karbanátky
110 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůFazole bílé
- 150gramůStrouhanka
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 3kusyVejce slepičí
- 1,5decilitryOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
712 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
44 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
11 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Bílé fazole den předem namočíme do vody, druhý den je 5 minut uvaříme v té samé vodě, pak je scedíme, zalijeme čistou vodou a vaříme doměkka.
- 2Uvařené fazole dáme do mísy, přidáme k nim vejce, strouhanku, sůl, pepř a drobně pokrájenou cibuli.
- 3Směs dobře promícháme a rukama tvoříme karbanátky, které usmažíme na rozpáleném oleji z každé strany.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.