Fazolové kari

35 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
4 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme slunečnicový olej, vložíme nakrájenou cibuli, drcený česnek, chilli a strouhaný zázvor. Za občasného zamíchání chvíli smažíme, až se všechny vůně uvolní.
  • 2
    Vmícháme kari, kurkumu, mletý koriandr, kajenský pepř a sůl a mícháme 2 minuty.
  • 3
    Vložíme rajčata s většinou šťávy a podusíme 3 minuty. Přidáme scezené fazole a upravujeme ještě 5 minut, až jsou fazole prohřáté a šťáva zhoustla. Přidáme citronovou šťávu. Podáváme horké, ozdobené koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.