Fazolové lusky s omáčkou z piniových ořechů
25 min.
Ingredience
- 100mililitrůVývar zeleninový
- 2kusyCibulka jarní
- 1stroužekČesnek
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOcet vinný červený
- 2lžíceKoriandr čerstvý
- 2lžíceOříšky piniové
- 500gramůFazolové lusky zelené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
72 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Zeleninový vývar zahřejeme, nalijeme do misky, přidáme najemno nakrájenou jarní cibulku, prolisovaný česnek, papriku, sůl, vinný ocet, koriandr, piniové ořechy a vše promícháme a necháme odpočinout.
- 2Fazolové lusky omyjeme, očistíme a vložíme do hrnce. Zalijeme vodou a vaříme asi 10 minut, dokud nejsou měkké. Pak lusky scedíme.
- 3Uvařené lusky servírujeme na připravené talíře a přelijeme omáčkou z piniových ořechů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 24. 7. 2017
Fazolové lusky s omáčkou z piniových ořechů
Fazolové lusky máme rádi 😍