Fazolové lusky zapečené se sýrem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, na proužky nakrájené fazolky vsypeme do malého množství osolené vody a podusíme doměkka.
  • 2
    Na 30 g rozehřátého másla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, vmícháme mouku, mletou papriku, pepř a připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji 1 dl vody a rozkvedlanou kyselou smetanou, rozšleháme a povaříme.
  • 3
    Po chvíli do omáčky přidáme okapané fazolky, prohřejeme je a urovnáme do zapékací mísy. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem smíchaným se strouhankou a pokrm zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.