Fazolové ráno

300 min.
Egypt

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
839 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
5 g
Sacharidy
155 g
Vláknina
6 g
Cukr
380 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole namočené nejlépe přes noc, nebo minimálně na 3 hodiny propláchneme a dáme do čisté vody. Vaříme nejprve zprudka, a poté na mírném stupni do úplného změknutí.
  • 2
    Až jsou fazole zcela měkké a dovařené, smícháme je s prolisovaným česnekem, osolíme a naservírujeme do misek.
  • 3
    Do další misky naaranžujeme citron, nasekanou petržel, mletou papriku a drcený kmín. Každý si přidá do své misky podle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.