Fazolový rychlý závin
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2lžičkyOcet kvasný lihový
- 1špetkaSůl
- 600gramůBrambory vařené ve slupce
- 1hrstPetržel - nať
- 2lžičkyOlej stolní
- 4kusyVaječný žloutek slepičí
- 400gramůFazole bílé
- 1kusVejce slepičí
- 1špetkaKokos - mletý (Kopra)
- 400gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 200mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
961 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
14 g
Sacharidy
165 g
Vláknina
24 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Těsto vypracujeme z mouky, oleje, soli, octa a vody.
- 2Necháme uležet zabalené ve fólii.
- 3Smícháme uvařené fazole s prolisovanými bramborami.
- 4Přidáme vejce, žloutky, sůl, pepř, petrželovou nať a osmahnutou cibuli.
- 5Těsto rozválíme na dva pláty. Na ně rozdělíme fazolovou náplň, zavineme, přendáme na plech, potřeme olejem a pečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.