Fazolový rychlý závin

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
961 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
14 g
Sacharidy
165 g
Vláknina
24 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto vypracujeme z mouky, oleje, soli, octa a vody.
  • 2
    Necháme uležet zabalené ve fólii.
  • 3
    Smícháme uvařené fazole s prolisovanými bramborami.
  • 4
    Přidáme vejce, žloutky, sůl, pepř, petrželovou nať a osmahnutou cibuli.
  • 5
    Těsto rozválíme na dva pláty. Na ně rozdělíme fazolovou náplň, zavineme, přendáme na plech, potřeme olejem a pečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.