Fazolový salát s čabajkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
41 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásu nakrájíme na kolečka a na pánvi za stálého obracení opečeme, aby změkla, asi tak 5 minut, a dáme stranou.
  • 2
    Zelené fazolky opláchneme a ve vroucí vodě povaříme přibližně 5 minut doměkka. Scedíme, opět opláchneme pod tekoucí studenou vodou, nakrájíme na půlky a dáme do salátové mísy, kam přidáme vychladlou klobásu, drobně nakrájenou cibuli, nasekanou petrželovou nať, nasekaný kopr, olej, vymačkanou šťávu z 1 ks citrónu, dobře promícháme a podle vlastní chutě přidáme ocet, sůl a pepř. Ještě jednou zamícháme a porcujeme na talíře anebo do salátových menších misek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.