Fazolový salát s klobásou

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
713 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
38 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
14 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přebrané a oprané fazole namočíme na několik hodin a potom je dáme vařit do osolené vody. Po uvaření fazole scedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    K fazolím přidáme okurky a klobásu nakrájené na kolečka. Ochutíme solí, pepřem a octem, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a vše promícháme.
  • 3
    Natvrdo uvařená vejce oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme k salátu. Ještě lehce promícháme.
  • 4
    Salát ozdobíme na kostičky nakrájenou rozškvařenou slaninou. Podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.