Fazolový salát s mozzarellou

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
32 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelené fazolky omyjeme, 10 minut povaříme v osolené vodě, poté je slijeme, necháme v sítu okapat.
  • 2
    Mozzarellu nakrájíme na malé kousky.
  • 3
    V misce smícháme balsamicový ocet a olej, dochutíme pepřem, solí.
  • 4
    Vychladlé uvařené fazolky promícháme v míse s kousky Mozzarelly, přelijeme směsí octa i oleje a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.