Fazolový salát s opečenou zeleninou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, cuketu, fenykl, česnek, cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, naskládáme na plech. Papriky nakrájíme na proužky, přiložíme na plech, polijeme olejem, osolíme a opepříme, plech vložíme do horké trouby a pečeme 30 minut. Vytáhneme plech, přidáme scezené fazole, na kousky natrhanou mátu, vše posypeme oreganem a vrátíme do trouby dopéct na 20 minut.
  • 2
    Zapečený salát porcujeme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.