Fazolový salát s tuňákem

8 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velké misky nasypte scezenou cizrnu, scezené fazole, cibuli a mátu. Osolte a opepřete a zakápněte citronovou šťávou, promíchejte a nechte odpočinout.
  • 2
    Na rozpálené pánvi opečte ciabattu z obou stran, jednu stranu potřete česnekem.
  • 3
    Do salátu opatrně vmíchejte tuňáka a zlehka navršte na očesnekovanou stranu ciabatty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.