Fazolový salát s tuňákem
8 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůCizrna konzervovaná
- 400gramůFazole červené sterilované
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 2lžíceMáta
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 12krajícůCiabatta
- 400gramůTuňák v oleji
- 1stroužekČesnek
- 1kusCitrony
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do velké misky nasypte scezenou cizrnu, scezené fazole, cibuli a mátu. Osolte a opepřete a zakápněte citronovou šťávou, promíchejte a nechte odpočinout.
- 2Na rozpálené pánvi opečte ciabattu z obou stran, jednu stranu potřete česnekem.
- 3Do salátu opatrně vmíchejte tuňáka a zlehka navršte na očesnekovanou stranu ciabatty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.