Fazolový šoulet

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
17 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem namočené fazole uvaříme doměkka a scedíme.
  • 2
    V jiném hrnci povaříme propláchnuté kroupy s trochou oleje, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 3
    V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme hladkou moukou a znovu osmahneme. Podlijeme vývarem z fazolí a chvíli povaříme. Přidáme fazole, kroupy, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Vše dobře promícháme a jen prohřejeme.
  • 4
    Můžeme podávat se zelným salátem nebo se salátem z červené řepy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.