Fenykl s mozzarellou

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
4 g
Vápník
332 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme podélně rozkrojený fenykl ve vroucí osolené vodě 3-5 minut doměkka. Důkladně scedíme.
  • 2
    Máslem vymažeme mělkou zapékací misku. Dáme do ní fenykl, osolíme a opepříme. Posypeme strouhaným sýrem mozzarella.
  • 3
    V troubě vyhřáté na 200 °C pečeme 15-20 minut, až je sýrová vrstva dozlatova upečená.
  • 4
    Posypeme nasekanou petrželkou a podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.