Fenykl s mozzarellou
35 min.
Ingredience
Počet porcí:
7Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
4 g
Vápník
332 mg
Postup přípravy
- 1Uvaříme podélně rozkrojený fenykl ve vroucí osolené vodě 3-5 minut doměkka. Důkladně scedíme.
- 2Máslem vymažeme mělkou zapékací misku. Dáme do ní fenykl, osolíme a opepříme. Posypeme strouhaným sýrem mozzarella.
- 3V troubě vyhřáté na 200 °C pečeme 15-20 minut, až je sýrová vrstva dozlatova upečená.
- 4Posypeme nasekanou petrželkou a podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.