Fenykl s rybím filé

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenykl opláchneme od nečistot, rozpůlíme a pokrájíme na nudličky, které vložíme do horké vody, 1 minutu povaříme, vyjmeme a ihned zchladíme ve studené vodě. Dáme stranou a necháme okapat. Petrželku nasekáme nadrobno. Rybu nakrájíme na proužky stejné velikosti, jako jsme učinili u fenyklu. Rajčata nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Wok pánev rozpálíme a nalijeme do ní olej. Fenykl dáme do pánve a 3 minuty za stálého míchání opékáme. Poté vložíme maso a pokračujeme další 3 minuty.
  • 3
    Do pánve přidáme rajčata, petrželku, víno, smetanu a pepř se solí dle vlastní chuti. Vše povaříme ještě další 3 minuty a ihned poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.