Fenykl v remuládě

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omytého fenyklu odstraníme tuhá vnější lůžka a jádro, potom jej příčně nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Nakrájený fenykl vložíme do mísy, promícháme s oloupanou, nasekanou šalotkou, petrželkou, estragonem, hořčicí, kapary, nadrobno nakrájenými okurkami, majonézou a citronovou šťávou. Salát podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Podáváme k uzeným rybám, krabímu masu a studeným pečeným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.