Fenyklový salát s gorgonzolou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
6 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenykl opláchneme, podélně rozřízneme a odstraníme košťál. Nakrájíme na tenké proužky a vložíme do rozpáleného oleje.
  • 2
    Pocukrujeme a za stálého míchání necháme zkaramelizovat.
  • 3
    Z hlávek salátu radicchia odloupneme jednotlivé listy, opláchneme je a necháme oschnout.
  • 4
    Gorgonzolu rozmačkáme vidličkou, přidáme smetanu, sůl, pepř a vymícháme hladkou omáčku.
  • 5
    Listy salátu rozdělíme na čtyři talíře, na ně dáme fenykl a přelijeme sýrovým dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.