Fettuccine Boscaiola

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme a nakrájíme na tenké plátky. V pánvi rozpálíme olej a při střední teplotě cca 6 min orestujeme nahrubo nakrájenou cibuli a najemno nasekaný česnek dozlatova. Přidáme nakrájená rajčata i s nálevem, žampiony a směs přivedeme k varu. Snížíme teplotu, zakryjeme a zvolna asi 15min provaříme.
  • 2
    Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 3
    Do omáčky přidáme nasekanou petrželku, ochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Omáčku promícháme s těstovinami, rozdělíme na talíře a podáváme. Můžeme dozdobit snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.