Fettuccine s houbovou omáčkou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
27 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím očistíme žampiony a nakrájíme je na tenké plátky. Šunku nakrájíme na nudličky a cibulky najemno. Rozehřejeme máslo a asi 3min na něm orestujeme šunku a cibulky. Poté přidáme žampiony, zakryjeme, teplotu snížíme a směs asi 5min podusíme. Přilijeme smetanu, ochutíme solí a pepřem a přidáme nakrájenou petrželku.
  • 3
    Omáčku ještě cca 2min provaříme, horkou nalijeme na těstoviny a dobře promícháme.
  • 4
    Rozdělíme na talíře, dozdobíme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.