Fettuccine s omáčkou Alfredo

25 min.
Itálie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
593 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
29 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
2 g
Cukr
200 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím rozehřejeme máslo, přidáme smetanu a nastrouhaný parmazán, za stálého míchání přivedeme k varu a omáčku cca 10mni provaříme do mírného zhoustnutí. Ochutíme nasekanou petrželkou, solí a pepřem.
  • 3
    Nalijeme na těstoviny, promícháme, rozdělíme na talíře a podáváme. Můžeme dozdobit čerstvými bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.