Fettuccine s rajčatovou omáčkou

45 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
11 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme ji a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, osmahneme, přilijeme rajčata i s nálevem, osolíme, opepříme, podusíme doměkka, přidáme nasekané lístky bazalky, trochu kečupu, provaříme a odstavíme. Na talíře upravíme těstoviny, přelijeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.