Fettuccine se smetanovou omáčkou a parmazánem

25 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
890 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
44 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
4 g
Cukr
300 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitímm připravíme omáčku. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme strouhaný parmazán, smetanu a za stálého míchání přivedeme k varu. Teplotu snížíme a vaříme do zhoustnutí. Ochutíme najemno nakrájenou petrželkou, solí a pepřem.
  • 3
    Omáčkou přelijeme těstoviny a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.