Fettucine s omáčkou Alfredo

25 min.
Itálie
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
836 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
49 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
240 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente. Scedíme je a vrátíme do hrnce.
  • 2
    V průběhu vaření těstovin rozpustíme na pánvi máslo. Přidáme parmezán a smetanu, průběžně promícháváme, přivedeme k varu. Snížíme
  • 3
    teplotu a omáčku mícháme do zhoustnutí. Ochutíme petrželkou, solí a pepřem.
  • 4
    Omáčku nalijeme na těstoviny a dobře protřeseme, aby se těstoviny omáčkou obalily.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.