Fialový salát Ládi Hrušky
10 min.
Ingredience
- 500gramůZelí červené - sterilizované
- 1kusCibule
- 225mililitrůMajonéza
- 5mililitrůOcet kvasný lihový
- 5mililitrůHořčice plnotučná
- 2gramyCukr krystal
- 2gramySůl
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
44 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme sterilované červené zelí s jemně nasekanou cibulkou.
- 2Přidáme majolku, ocet, hořčici, špetku cukru a podle chuti osolíme a opepříme. Všechny suroviny dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.