Filé grilované v alobalu

17 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
2 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
411 mg
Cukr
600 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čtyři díly alobalu potřeme olejem, do každého vložíme jednu porci filé.
  • 2
    Filé osolíme, potřeme česnekem, pokapeme citrónovou šťávou, sojovou omáčkou a posypeme pepřem a petrželkou.
  • 3
    Nakonec na každé filé klademe plátek rajčete.
  • 4
    Alobal důkladně zabalíme, mírně propíchneme a filé grilujeme asi 7 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.