Filé grilované v alobalu
17 min.
Ingredience
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 15gramůČesnek
- 1kusRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř bílý
- 2lžičkyCitronová šťáva
- 2lžičkyOlej stolní
- 600gramůFilé rybí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
2 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
411 mg
Cukr
600 mg
Postup přípravy
- 1Čtyři díly alobalu potřeme olejem, do každého vložíme jednu porci filé.
- 2Filé osolíme, potřeme česnekem, pokapeme citrónovou šťávou, sojovou omáčkou a posypeme pepřem a petrželkou.
- 3Nakonec na každé filé klademe plátek rajčete.
- 4Alobal důkladně zabalíme, mírně propíchneme a filé grilujeme asi 7 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.