Filé na bílém víně

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, okořeníme a necháme odležet.
  • 2
    Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Přidáme spařená, oloupaná a na dílky nakrájená rajčata, vložíme porce filé, zaprášíme mletou paprikou a zalijeme vínem. Zvolna dusíme pod pokličkou asi 10 minut.
  • 3
    Porce filé upravíme na talíře, přelijeme omáčkou a posypeme nasekanou petrželkou.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.