Filé na karí po italsku

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé osolíme, okmínujeme a necháme asi 15 minut odležet.
  • 2
    Potom porce poprášíme karí kořením a posypeme oloupaným, na plátky nakrájeným česnekem. Vložíme do pekáčku s olejem, přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, omytá, na dílky nakrájená rajčata a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 3
    Pokrm podáváme na nahřátých talířích. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvá bageta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.