Filé na karí po italsku
40 min.
Ingredience
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKmín celý
- 1lžičkaKari koření
- 5stroužkůČesnek
- 2lžíceOlej olivový
- 150gramůCibule
- 3kusyRajčata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce filé osolíme, okmínujeme a necháme asi 15 minut odležet.
- 2Potom porce poprášíme karí kořením a posypeme oloupaným, na plátky nakrájeným česnekem. Vložíme do pekáčku s olejem, přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, omytá, na dílky nakrájená rajčata a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
- 3Pokrm podáváme na nahřátých talířích. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvá bageta.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.