Filé po cikánsku
40 min.
Ingredience
- 20gramůOkurky nakládané
- 4kusyPepř černý celý
- 20gramůOlej stolní
- 100gramůRajčata
- 4kusyNové koření celé
- 60gramůPaprikové lusky čerstvé
- 20gramůCibule
- 1kusCitrony
- 2stroužkyČesnek
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme nakrájené papriky, rajčata, okurky a koření. Necháme osmahnout.
- 2Potom přidáme omyté, osolené a opepřené porce filé, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 3Nakonec vyjmeme koření, pokrm dosolíme a zakapeme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.